Képzéseink

Harcművészeti Tanulmányai Hamarosan kezdődnek!

Nézze meg képzésink leírásait, hogy megismerje az általunk kínált és ön számára legmegfelelőbb lehetőségeket!
Ha kérdése van forduljon hozzánk bizalommal!

Hiko-ryu taijutsu

Tradicionális alapokon nyugvó, technikailag modern rendszer. Hatékony és hatékony gondolkodásra ösztönöz, megismerhető vele a kés, a bot, és az ezek ellen történő védekezés, pusztakezes közelharc, és mindezekhez tartozó előkészítő gyakorlatok a szükséges ismeretekkel megtámogatva…

Hiko-ryu kodachi

A rövid kard iskolája. A rövid kard a szamurájok utolsó fegyvere volt, használata különbözik a hosszú kardétól. Más távolság, más technika, de rendkívül hatékony fegyver, használatának elvei könnyen átruházhatóak a kés, vagy a pusztakezes harc eseteire. Hölgyek esetében különösen szép mozgást eredményez.

Önvédelem

Korunk egyik égető problémája a közbiztonság, saját magunk személyes biztonsága, vagy éppen családunk és szeretteink védelme. Ez nem csupán a nemünknek és testi-szellemi adottságainknak megfelelő technikai repertoár kialakítása és begyakorlása által növelhető, vagy tehető hatékonyabbá, jelentős szerepet játszanak az anatómiai és fiziológiai ismeretek, a jogi háttér megismerése, illetve fontos szerephez jut az átgondolt megelőzés, helyzetfelismerés is.

Közelharc oktatás

Az iskola hatékony technikai és elméleti ismereteket alkalmaz a közelharc oktatás területén, melyeket modern rendvédelmi erők is beépíthetnek saját repertoárjukba. A taijutsu rendkívül hatékony és lényegretörő szemlélete, technikái képesek magasszintű ismereketek biztosítani a közelharc iránt érdeklődők, oktatók, tanulók, hivatásosok számára.

Harcművészeti elsősegély oktatás

Instruktorok számára nélkülözhetetlen képzés, mely növeli a bizalmat a tanítványok felé, de akár ők is elsajátíthatják a szükséges ismereteket. Hasznos tudás, melyre bármikor szükség lehet, ha baj történik, nem csak edzésen! Az elsajátított ismereket felhasználhatóak akár munkahelyen, akár úton, vagy családunkkal legyünk otthon mikor baleset történik. A képzésen való részvétel alkalmas a már megszerzett ismeretek és kézségek folyamatos szintentartártására, más helyről származó tudásunk kiegészítésére/bővítésére, új eszközök megismerésére, melyek jelentősen javítják az első lépcsős ellátást a sérülések bekövetkezése után, azok biztosítását a további szakszerű segítség megérkezéséig!

Rendszeres szemináriumaink

Rendszeres szemináriumok kiragadnak fentiekből egy-egy szakterületet különböző szinteken, ellenőrzik a szakmai előmenetelt, elmélyítik a már megszerzett tudást, vagy új területeket mutatnak be. Aktuális programrajinkról bővebb információ facebook oldalunkon található.

Oktatási segédanyagokat biztosítunk képzéseinken és előadásainkon!

A gyakorlati tanulmányokat szakmai szempontok és tapasztalatok alapján összeállított, ellenőrzött és mindig az adott szintnek megfelelő elméleti anyag egészíti ki, mely jelentős mennyiségű ismerettel gazdagítja és gyorsítja a fejlődést!

Az előmenetel régi japán rendszer szerint van nyilvántartva, az átadásra került technikákat és ismereteket, szinteket hivatalos oklevél igazolja, fekete öves szinten lehetőség van japán oklevél megszerzésére, instruktori szintet külön vizsga biztosítja, hogy megfelelő minőségű és magas szintű szakmai munkát igazoljon.

Ezek a segédanyagok nem csupán a mozgást segítik megfelelő irányba, de a szükséges anatómiai és fiziológiai ismeretek mellett kitérnek a pszichés oldalra is, alapvető fizikai ismereteket adnak, valamint a kulturális és eszmetörténeti részét is a helyén kezelik a harcművészeteknek.

Jelentkezzen most!

És vegyen részt rendszeres gyakorlásainkon, programjainkon, legyen tagja csapatunknak!

Heti edzések

Heti részvétel számától függő havidíj, rendszeres edzés, több helyszín és időpont, eszközök biztosítása, vizsgalehetőség , kedvezmények, rendvédelmi dolgozóknak

Tagság

Tagsági igazolvány, kedzvemények a képzésekre, előadásokra, hozzáférés kedvezményes szakmai anyagokhoz és egyesületi könyvtárhoz, támogatás és további kedvezmények diákoknak, rendvédelmi dolgozóknak.

Különleges események

Rendszeres szemináriumok, képzések, oktatások és előadások, változó részvevői számmal, egyedi alkalmakkal, speciális tartalommal, eseményfűggő kedvezmények.

Lépjen velünk kapcsolatba